PowerShell

Har försökt skriva klart flera av mina powershell script men allt tar tid och det blir hattigt när man hoppar mellan olika saker.
Skall fundera på hur och var jag i framtiden skall publicera mina script. Lutar åt OneDrive men kan också bli github eller Dropbox.
Men måste fundera ett tag till om någon har en bra ide får man säga för- och nack-delar mellan olika alternativ.

Hoppas på att få klart andra projekt jag håller på med som nästan är klara så att jag sedan kan prioritera andra projekt. Men snart kommer det säkert komma ett strumpkrigs projekt igen dvs. Jag och några till som är Aktiva i AbraUng skall arrangera Strumpkrig. Mera info om vad strumpkrig är kan hittas här http://strumpkrig.se  När det kommer äga rum får man hålla koll på Tonårs program som är en del av AbraUngs aktiviteter. Detta brukar ta mycket av min tid innan och den dagen det äger rum.